Kennis, werkdocumenten en tools

Om je werk zo gemakkelijk en efficiënt mogelijk te kunnen doen, heb je toegang tot up-to-date kennis, werkdocumenten en tools nodig. Zo kun jij je volledig richten op je klant. 

Altijd up-to-date

Houd jij de verschillende vastgoedwebsites bij om te zorgen dat je op de hoogte bent van je branche? En hoe ontwikkel je jezelf in marketing of duurzaamheid? Als lid van VBO kun je erop rekenen dat jij helemaal op de hoogte bent van jouw branche. Niet alleen handig om je vak uit te kunnen oefenen, maar dit maakt je ook zelfverzekerder tegenover je klanten. In de wekelijkse VBO-nieuwsbrief wordt het nieuws van jouw vereniging en de vastgoedbranche voor je samengevat.

Modelcontracten 24/7 beschikbaar

Als je lid bent van VBO heb je ook 24/7 toegang tot MijnVBO. Hierop staan onder andere werkdocumenten, handige downloads, jouw kantoorpagina die je zelf kunt aanpassen, webinars voor leden en actuele berichten. Eén ledenportal waarop je alle informatie terug kunt vinden. Als je meer wilt leren over bijvoorbeeld marketing, sales, data of wet- en regelgeving binnen de vastgoedmarkt, dan gaan we dat voor je regelen. Ook organiseren we (online) events en publiceren afleveringen van de VBO Vastgoed podcast.

Korting bij partners

Bij VBO staan we voor elkaar klaar. Heb jij een specifieke vraag of heb je een probleem? Stuur deze naar andere VBO-leden. Er is altijd wel een makelaar, taxateur of verhuurbemiddelaar die het antwoord weet op jouw vraag of ervaring heeft met de oplossing voor jouw probleem. Dankzij onze vereniging kunnen we mooie afspraken maken met externe partijen. Denk bijvoorbeeld aan korting op handige producten zoals een vochtmeter of korting op noodzakelijke diensten zoals een beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Als VBO-lid heb je toegang tot korting bij meer dan vijfentwintig partners.

Tools

Met tools word je leven een stuk aangenamer. Het Historisch Bestand bevat objectdata van een groot deel van alle makelaars en taxateurs in Nederland. Met Kolibri houd je je klantgegevens op orde, stuur je facturen en presenteer je dankzij de vele koppelingen eenvoudig jouw aanbod op verschillende websites. Ondersteuning nodig in marketing? Met de lead tool van AVIX maak je van websitebezoekers klanten. VBO-partner Real Estate Office Center ondersteunt jou in je bedrijfsvoering. Ze nemen de telefoon voor je op, stellen koopovereenkomsten op en plannen agenda-afspraken in. Extra handig: je  betaalt naast de abonnementskosten alleen voor de diensten waar je gebruik van maakt.