Pers

Als vereniging van makelaars en taxateurs zijn we verbindend, betrokken en ondernemend. Wij staan open voor debat en voor de partijen die daaraan deelnemen. Ook met de media en pers gaan wij graag in gesprek over de ontwikkelingen binnen de vastgoedmarkt. Voor onze leden zijn wij de betrokken bondgenoot die wil verbinden. Omdat we zijn opgericht door makelaars en taxateurs, begrijpen wij de uitdagingen waar ze mee te maken hebben.  

Samen sterker 

Wij geloven dat de vastgoedmarkt alleen kan functioneren als iedereen in openheid en gelijkwaardigheid met elkaar samenwerkt. Leden van VBO zijn direct onderdeel van een groot netwerk van ruim 1.200 leden. Voor ons gaat vastgoed niet alleen over huizen of bedrijfspanden. Vastgoed gaat vooral over mensen.  

Met elkaar hebben we een sterke positie richting de politiek. Als brancheorganisatie behartigt VBO de belangen van onze leden. Zo bouwen wij samen met én voor hen aan een goed functionerende woning- en vastgoedmarkt. Want daar profiteert iedereen van. 

Bekijk hier onze standpunten. Een overzicht van de meest actuele persberichten vind je hier

Woordvoerder 

Wil je met ons in gesprek over actualiteiten in de woningmarkt en/of de dossiers binnen de afdeling Wonen en de secties Bedrijfsmatig Vastgoed en Landelijk en Agrarisch Vastgoed? Dat doen we graag! Neem contact met ons op. Ook als je onze persberichten wil ontvangen.   

Sandra Kers 
070 – 3458703 
sandra.kers@vbo.nl

Vastgoed Adviseur 

Zes keer per jaar ontvangen VBO-leden en stakeholders een nieuwe editie van Vastgoed Adviseur. Het vakblad voor makelaars en taxateurs is informatief, opiniërend en prikkelend.  

Minimaal 36 pagina’s met inspirerende longreads, korte updates uit de vereniging en boeiende artikelen uit de sector en de politiek. Discussies worden niet uit de weg gegaan en experts durven hun visie te delen over onderwerpen die de vastgoedsector raakt. Natuurlijk ontbreken ook de praktische tips voor de dagelijkse praktijk niet en wordt er een blik geworpen op de toekomst van het vak.  

Elke editie van Vastgoed Adviseur bevat een mix van verschillende (terugkerende) rubrieken met uiteenlopende onderwerpen, zoals:  

  • Ondernemen 
  • Uit de vereniging
  • Innovatie
  • Uit de politiek
  • Stel je voor
  • Uit de markt
  • De Uitspraak
  • Een warm welkom
  • Marketing & Sales 
  • Column

Oplage en verspreiding 

Het magazine wordt in een oplage van minimaal 2.500 exemplaren verspreidt. Ontvangers zijn o.a. 1.200 VBO-leden, cursisten opleiding makelaar/taxateur, hypotheekverstrekkers, regionale en landelijke overheid, Tweede Kamerleden, assurantiekantoren, verzekeraars, opleidingscentra, andere brancheverenigingen en stakeholders. 

Exemplaar inkijken of aanvragen?  

Je kunt hier de digitale edities bekijken. Liever een hard copy ontvangen? Mail jouw verzoek onder vermelding van de editie naar vbo@vbo.nl

Adverteren in Vastgoed Adviseur 

In het magazine is er beperkt ruimte voor advertenties, maar we bieden relevante partijen wel de mogelijkheid om onder de aandacht te komen van minimaal 2.500 professionals in deze sector. Weten wat de mogelijkheden zijn om ook adverteren in Vastgoed Adviseur? Download hier de tariefkaart en de planning of neem contact op met Sandra Kers voor een advies op maat: sandra.kers@vbo.nl.