Backoffice: Real estate office center

Nooit meer een telefoontje missen van een potentiële klant of meer tijd overhouden omdat je je eigen taxatierapporten niet hoeft uit te werken? Real Esttate Office Center (REOC) is jouw virtuele kantoor op afstand. Voor ruim 200 makelaars nemen zij de telefoon op. Al jouw backoffice diensten onder één dak. Sluit een abonnement af voor slechts € 49.95 per maand. Als VBO-lid kun je gratis en vrijblijvend één maand van de diensten van REOC gebruikmaken.*

Maak kennis met REOC via onderstaande video

Gespecialiseerd in de makelaardij

REOC is niet zomaar een callcenter. Zij biedt ondersteuning in allerlei backoffice werkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan de telefoon opnemen, maar ook agenda-afspraken inplannen. Heel handig is dat de medewerkers deze via je eigen CRM-systeem direct inplannen. Ook kun je REOC vragen om koopovereenkomsten op te stellen of taxatierapporten uit te werken. Je kunt er zelfs voor kiezen om een deel van je marketing bij REOC neer te leggen. Zo ben je zichtbaar in de markt, zonder dat je hiervoor veel tijd en moeite kwijt bent.

Persoonlijk contact

REOC begrijp dat je het misschien best spannend vindt om werkzaamheden van je bedrijfsvoering uit handen te geven. Dit is ook spannend natuurlijk, want je eigen onderneming voelt toch wel echt als je kindje. Dankzij de ervaring van REOC begrijpt zij dit maar al te goed en je bent bij haar in goede handen. Daarom maak je eerst persoonlijk kennis met REOC, voordat je werkzaamheden uit handen geeft. Hierdoor weet je wie de medewerkers zijn die jouw (potentiële) klanten te woord staan. 

Meer weten over wat VBO jou kan bieden? Bekijk alle voordelen van het lidmaatschap. Ben je actief in de huursector? We hebben de ledenvoordelen voor verhuurbemiddelaars op een andere pagina op een rijtje gezet.

*alleen de abonnementskosten worden vergoed. Extra kosten per telefoongesprek of chat worden wel in rekening gebracht.